Over ons

Onze besloten vennootschap is op 1 januari 2017 opgericht en richt zich op handel en transport van bouw gerelateerde producten.

Uw contactpersoon Wil Smit is reeds zo’n 25 jaar werkzaam in de bouwsector. De afgelopen 10 jaar is hij als commercieel technisch directeur werkzaam geweest bij een vloerenbedrijf, waar zijn focus lag op de ontwikkeling van calcium sulfaat gebonden gietdekvloeren. Gedurende de laatste jaren kocht hij zijn grondstoffen bij het bedrijf Quarzolith uit Oostenrijk. Wil was op dat moment de enige Nederlandse afnemer van WICO- anhydriet (merknaam) en werd al snel het gezicht van WICO in Nederland.

Per 1 januari heeft hij besloten om dit door te zetten en heeft hij een exclusieve distributieovereenkomst met WICO gesloten, waardoor Wil exclusief bevoegd is om de producten van WICO in eigen naam te verkopen. Daarnaast heeft Wil de exclusieve bevoegdheid van het bedrijf RAPID FLOOR uit Duitsland gekregen om droogtijdversneller voor calcium sulfaat dekvloeren te verkopen. Deze droogtijdversneller dient in combinatie met WICO anhydriet te worden aangebracht.

U kunt bij ons terecht voor allerlei grondstoffen die verwerkt kunnen worden in en bij dekvloeren, maar ook vele andere gips en cement producten behoren tot ons assortiment. Wij kunnen u het gehele assortiment van Quarzolith leveren. Naast deze grondstoffen kunt u bij ons terecht voor het totaalpakket. Dit houdt in dat wij u allerlei benodigdheden met betrekking tot dekvloeren kunnen leveren. Denk hierbij aan rockwool, EPS en allerlei andere isolatie- materialen. Om het vloerenpakket compleet te maken kunnen wij u tevens voorzien van vloerverwarming.

Met zijn vele jaren ervaring is Wil de aangewezen persoon om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van dekvloeren en andere bouwoplossingen. Is het verstandig om een traditionele zandcement dekvloer toe te passen, een zandcement gietdekvloer of juist een calcium sulfaat gebonden gietdekvloer? Wij geven u graag advies.