Droogtijdversneller in Anhydrietvloeren

Wekenlang wachten tot een vloer droog is past toch helemaal niet in het bouwen anno 2017?

Volgens het dagblad Trouw zijn er 200.000 woningen te kort in Nederland. Jaarlijks worden er 30.000 woningen te weinig gebouwd. Waar de vraag groter is dan het aanbod zullen de woningprijzen stijgen. Dit geeft eens te meer aan dat het van belang dat er meer en daarmee sneller gebouwd moet worden. Smit Trading en Transport draagt hier graag haar steentje in bij.

WICO en Rapid Floor hebben de handen ineen geslagen om het droogproces van anhydrietvloeren te versnellen en hebben ons aangewezen om dit product in de markt te zetten. Vijf weken wachten tot een vloer van 50mm droog is past toch helemaal niet meer in het bouwen anno 2017?

Door het toepassen van ons WICO bindmiddel met de droogtijdversneller van Rapid Floor kan de droogtijd worden terug gebracht naar slechts 14 dagen! In dekvloeren met vloerverwarming kan zelfs worden terug gebracht naar 10 dagen! Het vochtpercentage bedraagt dan minder dan 1%. De vloer is gewoon na 24 uur beloopbaar en kan na 3 dagen licht worden belast.

De droogtijdversneller is ook nog eens zeer eenvoudig toe te passen. Het kan gewoon worden toegevoegd aan het normale calcium sulfaat gebonden mengsel van de mixmobiel waarna de dekvloer op de normale wijze kan worden aangebracht. Let op: de droogtijdversneller is uitsluitend toe te passen in combinatie met het bindmiddel van WICO.

Bent u het ook zat om wekenlang op het drogen van een dekvloer te wachten? En wilt u ook bijdragen aan een snellere en efficiƫntere bouwwereld? Of heeft u gewoon een spoedklusje? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden van het product en brengen u graag in contact met een van onze partners om de dekvloeren aan te brengen.

Save